faq

Stickies

ProHockey biedt de Stickies momenteel aan op:

  • ZHC, Zundert
  • HCP, Prinsenbeek

De inschrijving voor De stickies gaat via de site of het e-mailadres van de gewenste vereniging waarop u uw zoon/dochter wilt laten hockeyen. Het is altijd mogelijk 3 keer gratis te komen proeftrainen.

De contributie verschilt per vereniging. Ook komt er bij inschrijving inschrijvingsgeld kijken. Specifieke bedragen kunt u vinden op de sites van de gewenste vereniging:

Om te komen proeftrainen bij de Stickies is weinig nodig. Een bitje krijgt uw zoon/dochter van ons en een stick en scheenbeschermers kan uw zoon/dochter in bruikleen krijgen. Geef uw zoon/dochter alleen een fles water mee voor in de drinkpauze en trek hem/haar sportieve kleding en schoenen aan.

Als uw zoon/dochter ingeschreven is bij de Stickies en dus elke week zal gaan hockeyen, is het noodzakelijk een aantal dingen aan te schaffen. De sticks van ProHockey zijn alleen in bruikleen voor proeftrainingen en hierna zult u zelf een stick moeten aanschaffen.

Het is verplicht elke training van De Mini’s te volgen in trainingskleding van ProHockey. Er is een trainingstenue en een trainingspak beschikbaar. Één van deze is verplicht aan te schaffen. Het handigste is het aanschaffen van beide sets, zodat er in de winter en zomer fijne trainingskleding is voor uw zoon/dochter. Schaf de kleding aan via Solo Hockey.

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw zoon/dochter een keer verhinderd is de (proef)training bij te wonen. Als uw zoon/dochter een proeftraining niet kan bijwonen vragen wij u een mail te sturen naar het mailadres van de desbetreffende vereniging. Als uw zoon/dochter al ingeschreven is, kan er een WhatsApp bericht in de groepsapp worden gestuurd. Wij vragen u dit minstens 24 uur van te voren te doen, zodat wij rekening kunnen houden met onze trainerbezetting en oefeningen.

Hockey college

Het hockey college van ProHockey vindt plaats op Hockeyclub Prinsenbeek.

Ja, dat kan zeker! Leden van elke vereniging zijn welkom op onze hockey college.

De trainingen worden gegeven aan groepen van ongeveer 10 personen.

Ja, dat mag zeker! Zet dan bij de opmerking dat je de trainingen graag samen volgt, dan regelen we dit voor je.

Een training van een hockey college heeft een duur van 1 uur.

5 of 10 weken lang krijg je elke week 1 training. Dat zijn dus 5 of 10 trainingen.

Je hebt voor elke training het volgende nodig:

  • Hockeystick
  • Bitje
  • Scheenbeschermers
  • Hockeyschoenen

Je krijgt van ons een ProHockey tenue gratis, die je ook elke training die te dragen.

De kosten van het hockey college voor 5 of 10 trainingen verschillen per hockey college, bekijk hiervoor de kosten op de pagina van hockey college door de gewenste activiteit te kiezen.

Clinics

ProHockey biedt verschillende pakketen clinics. Voor iedere gelegenheid is er een geschikt clinic pakket beschikbaar. Wilt u toch net even iets anders? Neem dan contact op via het formulier op de pagina clinics voor een clinc op maat. Deze gaan we samen met u compleet inrichten naar al uw wensen.

Organisaties, instellingen, scholen, verenigen en bedrijven kunnen bij ons clinics aanvragen. Op zoek naar een particuliere clinic? Neem contact met ons op via de contactpagina, dan zullen wij met u kijken naar de mogelijkheden.

De prijs van een clinic hangt af van het gekozen pakket. Bekijk op de pagina clinics de verschillende pakketten.

De clinic zal plaatsvinden op uw eigen locatie. Hiervoor is wel een goede ondergrond nodig, zoals kunstgras.

Betaling, annulering en klachten

Bij ProHockey kan je betalen via iDeal en via factuur. Bij betaling via factuur wordt er €15,- administratiekosten in rekening gebracht. Wens je de betaling via factuur te doen, mail dan naar administratie@prohockey.nl.

Bij annulering van een activiteit worden de volgende percentages teruggestort:

Minder dan 3 dagen van tevoren

3 dagen van tevoren

25%

Tussen 3 dagen en één week van tevoren

50%

Meer dan één week van tevoren

75%

Let op! Annuleert u binnen 3 dagen na aanmelding heeft u recht op 90% van het inschrijfgeld.

Met klachten kunt u altijd contact met ons opnemen via administratie@prohockey.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de klacht te verhelpen. Mocht u een klacht hebben tijdens een van onze kampen/clinicdag(en) raden wij u aan om contact op te nemen met de kampcoördinator voor snelle afhandeling van de klacht.

Medisch

Ja, dat kan zeker. Iedereen is welkom bij de activiteiten van ProHockey. Geef dit wel even door bij aanmelding, zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Het is geen probleem als uw zoon/dochter medicatie gebruikt. Het is het handigste als de medicijnen afgegeven worden aan de trainer / begeleider. Die kan er dan voor zorgen dat de medicijnen op de juiste momenten ingenomen zullen worden. Kiest u ervoor dat uw kind de medicatie zelf bewaart en inneemt, kunnen wij er niet voor zorgen of dit gebeurt/of dit op de juiste momenten gebeurt.

Als wij activiteiten organiseren in het bos zal er hierna een tekencontrole plaatsvinden.

Toch een andere vraag?

Staat jou vraag er niet tussen? Je kunt ook contact met ons opnemen om je vraag te stellen. Dan helpen we je graag verder!