Betere hockeyer worden in jouw zomervakantie? Kom naar het ProHockey zomer hockeykamp!

LET OP: ACTIE! LEUKE SEIZOENSAFSLUITING MET JE OUDE TEAM OF ALVAST TEAMBUILDEN MET JE NIEUWE TEAM? SCHRIJF JE MET JE TEAM IN (10 DEELNEMERS) EN KRIJG GEZAMENLIJK €100 KORTING!

Wil jij in het nieuwe hockeyseizoen een betere speler zijn? De beste zomer (hockey)week van je leven beleven? Nieuwe vrienden voor het leven maken? ProHockey leert jou deze zomervakantie over alle hockeytricks, -tips, -tactieken en -technieken die jij nodig hebt om écht een betere speler (of keeper!) te worden. Het wordt een ervaring om niet te vergeten. Dat wil je meemaken!

Deze zomervakantie organiseert ProHockey op Hockeyclub Prinsenbeek en scouting Thomas More een te gek hockeykamp, en dit keer met overnachting! Het kamp zal plaatsvinden op 8 t/m 12 augustus en is voor hockeyliefhebbers van 7 t/m 15 jaar.

Je wordt ingedeeld met hockeyers in je eigen leeftijdscategorie en op jouw niveau. Op het kamp ga je de hele dag aan de slag met uitdagende hockey oefeningen en clinics, maar ook met toffe spellen en activiteiten. Ook gaan we een dagje erop uit! Ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en drinken regelt ProHockey. ‘s Avonds slapen we met z’n alle in het complex van scouting Thomas More.

Schrijf je nu in en ontvang een gratis SOLO hockeystick en ProHockey T-Shirt! Voor inschrijving en alle info: www.prohockeykampen.nl/slaapkampen

Zien we je dan!🏑